free html hit counter

Voorlichting Digitaal Handelingsprotocol Begaafdheid

Tijdens deze voorlichtingsmiddag maakt u kennis met de gebruiksmogelijkheden van het Digitaal Handelingsprotocol Begaafdheid. U kunt ook deelnemen wanneer u het DHH nog niet hebt aangeschaft, maar wel wilt weten of dit protocol mogelijk geschikt zou kunnen zijn voor uw school.

Voor wie?

Schoolleiders, intern begeleiders en leerkrachten Datum Woensdag 17 april 2019, van 13.00 - 17.00

Aantal deelnemers

Minimaal aantal deelnemers is 8, maximaal aantal deelnemers is 20. Indien er zich meer personen inschrijven dan dat er geplaatst kunnen worden, wordt bekeken op welke termijn een herhaling van de studiedagen kan plaatsvinden. In dat geval ontvangt u daarover zo snel mogelijk bericht. U kunt dan bepalen of u uw inschrijving wilt handhaven of afziet van deelname.

Kosten

€ 100, - (inclusief btw), bij meerdere deelnemers van één school € 90, - per deelnemer. Dit bedrag is inclusief koffie/thee en de studiemap die u tijdens de studiedag ontvangt.

NB. De aanschafkosten van het Digitaal Handelingsprotocol Begaafdheid zijn bij dit bedrag NIET inbegrepen

Locatie

Kindcentrum de Vlinderboom, Kelvinstraat 3, 6227 Maastricht

Auto:

Neem de A2 naar de Akersteenweg/N278 in Maastricht. Neem de afslag richting Maastricht, de afrit N2, Voeg in op de N2, Ga rechtdoor om op de N2 te blijven, neem e bovenste tunnel/ Willem Alexandertunnel; Neem de afslag richting de Akersteenweg/de N278, volg deze weg; bij stoplicht rechtsaf slaan naar de Akersteenweg/de N278 Vervolg deze weg rechtdoor en ga bij het tweede stoplicht rechtsaf naar de Burgemeester Kessensingel; Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Einsteinstraat; Sla linksaf naar de Désiré Leesensstraat; Sla linksaf naar de Kelvinstraat

Openbaar vervoer:

trein naar station Maastricht. Lopen van het Stationsplein naar de Wilhelminasingel – ongeveer 3 min. – 260 m: Loop naar het noorden op de Spoorweglaan, richting de Stationsstraat, sla linksaf naar de Stationsstraat, sla linksaf naar de Wilhelminasingel;

Neem Lijn 2 De Heeg via Scharn-Heer – 6 haltes;

Uitstappen bij Maastricht Dorpsstraat bij de kerk;

Lopen: ongeveer 6 min. – 500 m.

Loop naar het noorden op de Dorpstraat, sla rechtsaf naar de Einsteinstraat, sla rechtsaf naar de Désiré Leesensstraat, sla linksaf naar de Kelvinstraat.

Je vindt je bestemming links

Inschrijven

Inschrijven uiterlijk 1 maand voor aanvang voorlichtingsdag.

< Download inschrijfformulier >

Let op: Om deel te kunnen nemen aan de middag moet u de beschikking hebben over een laptop (vergeet uw accu niet!) met mogelijkheid tot draadloze internetverbinding. Voor het functioneren van het programma moet u beschikken over het programma Acrobat Reader, dit is te downloaden van internet of van de site van uitgeverij van Gorcum: www.vangorcum.nl.