free html hit counter

Locatie

IE Quest werkt op meerdere locaties

IE Quest
Praktijk en onderzoeksbureau voor orthopedagogiek en psychologie
Kelvinstraat 3
6227 VA Maastricht
Mobiel: 06-40398562
tel. 043-3671335
iequest@hotmail.com

Postadres
Postbus 4538
6202 SB Maastricht

Bereikbaarheid administratie

Bij werk op locatie zijn we vaak bezig met begeleiding en zijn daardoor niet altijd in staat de telefoon direct te beantwoorden. Op onderstaande tijden is de administratie telefonisch bereikbaar.
Mocht u ons op andere tijdstippen willen bereiken, kunt u een email verzenden of het antwoordapparaat inspreken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoon praktijk 06-40398562

Schoolvakanties: beperkte bereikbaarheid

Financiering en vergoedingen

Als IE Quest richten wij ons op het kunnen bieden van die zorg die ieder kind nodig heeft met een bewuste keuze voor kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid. Dit houdt in dat we vasthouden aan het gegeven dat we in beginsel een vrijgevestigde praktijk zijn met in eerste instantie de verantwoording voor het dragen van de kosten voor rekening van de ouders zelf, particulier.

Onze trajecten kunnen gefinancierd worden uit: trajecten via de gemeente Team Jeugd, ZIN/WMO, PGB. Een verwijzing van huisarts, kinderarts of jeugdarts, schoolarts kan hierbij noodzakelijk zijn. Tijdens het intakegesprek zullen de verschillende mogelijkheden besproken worden uitgaande van het begeleidingstraject dat er nodig is.